As part of a significant renovation effort that aimed to rethink how riders and passengers used the parking garage, a visual wayfinding solution was developed for the BART Millbrae Station. The solution integrated the existing concrete environment and introduced bright, bold graphics to lead people towards the trains. The implementation of the design was executed by BART’s internal team.

1600_bart-milbrae-signage20200605-71-Edit-Edit
1600_bart-milbrae-signage20200605-110-Edit
1600_bart-milbrae-signage20200605-63-Edit
1600_bart-milbrae-signage20200605-175-Edit
1600_bart-milbrae-signage20200605-130-Edit
1600_bart-milbrae-signage20200605-55
1600_bart-milbrae-signage20200605-43
1600_bart-milbrae-signage20200605-71-Edit-Edit
1600_bart-milbrae-signage20200605-155
1600_bart-milbrae-signage20200605-147-Edit-1

Scope
visual language
signage


Back to all Projects

load-more-button

©2020, studio1500 LLC